Wie ben ik

Mijn naam is Julia Konings. Ik ben geboren in 1954 in Waalre, net onder Eindhoven.
Mijn openheid, spontaniteit, warmte en liefde voor de zon heb ik meegenomen naar Friesland.
Met de zorg voor mijn gezin, mijn werk in het onderwijs, vrijwilligerswerk en sport had ik een druk leven.

Een keerpunt hierin was dat mijn man op zijn sterfbed behoefte had aan verlichtende massages. Vooral de voet- en rugmassages ontspanden hem en brachten hem tot rust. Deze ervaring heeft mij aangezet mij verder op deze weg te ontwikkelen. Nu besef ik dat op tijd zorgen voor rust en ontspanning een belangrijk element in het leven is.

Tijdens de opleiding voetreflexologie bij het DBA (Dutch Bodywork Academy) in Leeuwarden ben ik pas goed gaan begrijpen hoe ons lichaam eigenlijk werkt en wat je kunt bereiken met een goede massage!
Hierdoor kreeg ik de smaak van het masseren flink te pakken, zodat de stoelshiatsu, de klassieke en de segmentale massage volgden. Inmiddels heb ik ook de opleiding Shiatsu Ryoho met succes afgesloten.
Ik mag mezelf nu Manueel Praktizijn® noemen.

Graag wil ik u laten voelen hoe belangrijk en heerlijk het is:

  • dat er aandacht is voor je lichaam
  • dat je spieren zich ontspannen
  • dat pijn kan verdwijnen omdat het lichaam een groot zichzelf herstellend vermogen heeft
  • dat je dat eeuwige denken eens even stil zet om te kunnen voelen hoe je je werkelijk voelt
  • dat je daardoor dichter bij je binnenste, je eigen ik, komt

Massage is van essentieel belang voor het wegnemen van lichamelijke klachten en optimale ontspanning.